Eteinen 4. kerros

 

Nukkekoti Kirvemäen neljännen kerroksen aula on ollut valmiina jo kauan mutta nyt vasta saan valmiit kuvat tänne. Kuvia täytyi tietenkin ennen siirtämistä muokata, ja tehdä reunat valmiiksi.

Nukkekodin lattia on tehty Tiimarin halppis bambutabletin säleistä. Maalasin lattian Plaidin Country Grey maalilla eli sellainen vanhanajan harmaa. Ihana maali Hymy

Tapetti on oikeaa tapettia. Vaaleat isot kukkataulut vasemmalla puolella on Jennin antamat Jaanan Joulukalenterista. Muut ihanat taulut ovat Tiinan itse maalaamia ja tein niihin kehykset että sain seinälle. Taulut ovat aivan ihania ja uniikkeja tietenkin. Olen iloinen että saan omistaa näitä Tiinan tauluja Hymy

Tuolit, pieni pöytä ja peili ovat kirjan Doll' House Furniture easy-to-make projects in scale 1/12- kirjan malleista suoraan.

Matot olen virkannut Novitan virkkauslangasta ja helmilangasta kaksinkertaisella langalla. Niistä ei tullut yhtään paksuja, vaikka ensin vähän mietin että teenkö ollenkaan helmilangasta vaan vaihdan  johonkin sinisen sävyiseen Vennen lankaan. Ihan hyvät niistä tuli.

Amppeli on ostettu Seinäjoen Käsityömessuilta. Valkoinen ihanan virkattu kori on Helenalta joulukalenterista 2009.