Meidän nukkekotikerhon swapit ovat taas alkaneet, ja minä tietenkin myöhäisellä junalla matkassa taas kerran, mutta perässä tullaan...perässä tullaan...:)


 

Sinikka vietti synttäreitään tammikuun lopussa ja minä lähtetin Sinikalle tällaisen paketin


 


 

Sitten kerhon ensimmäinen swap oli rakennustarvikkeet 1:12, ja koska osallistujia ei ollut parillinen määrä, toteutettiin swap sitten kiertona. Minä sain Jaanalta tällaisen paketin. Kiitos paljon Jaanalle!


 


 


 

Minä lähetin Sinikalle kattotarvikkeet.


 

 


 

Sitten oli ylimääräinen swap eli ystävänpäiväswap 2012. Se tehtiin parettain ja minä lähetin Suville tällaisen paketin eli pörrökaulaliina ja nukkekotikokoa olevat yöpuvun ja tossut ovat tuossa laatikossa.


 

 


 


 


 

Minä sain Suvilta näin ihanan paketin. Laitoin heti nuo tulppaanit ruukkuun ja Nukkekoti Kirvesmäkeen. En vaan muistanut ottaa kuvaa. Kiitos Suville.


 


 


 

Sain Marilta myös ystävänpäiväpaketin. Kiitos Marille. Olen myös laittanut menemään ystävänpäiväpaketteja, mutta tulevat perille vasta varmaan huomenna. Mulle kävi silleen köpelösti, että kun lähdin verotoimistosta, niin se iso palo-ovi tulikin aikasta nopeaa kiinni ja kun oli vielä painava ja mulla jäi peukalo sinne väliin...joten pikkasen hidasta ollut pakkaaminen ym. Onneksi ei murtunut tms, mutta särkee kamalasti.